Q - Égi Hírmondó

Az oldalon a Barasits Zsuzsanna által közvetített szellemi üzenetek olvashatók.

Zsuzsanna 1992. óta közvetít szellemi üzeneteket ún. „poharazással”, ami azt jelenti, hogy egy pohár mozog az asztalra helyezett lapon, amelyre az ábécé van írva. A pohár köröz, illetve egy-egy pillanatra megáll a betűk felett. Zsuzsanna a lejegyzőnek szótagonként olvassa fel a betűket, a kialakuló szöveget.

A szellemi üzeneteknek ez a közvetítése (szerintem) leginkább a révülésben történő regöléshez hasonlíthatók.

Zsuzsanna mindig ellenőrzi, hogy az üzenet valóban az adott forrásból származik-e, illetve az üzenetekben megjelenik, hogy a szellemek is védik ezt a láncot, sőt, ritkán, arról olvashatunk, hogy alacsonyabb szellemi minőségek próbálnak belefolyni a kommunikációs csatornába - de sikertelenül.

A közvetítés elején általában Zsuzsanna azt kérdezi, hogy mit üzennek a szellemek - ezek az „általános üzenetek”. Esetenként adott kérdést tesz fel és az arra kapott választ olvashatjuk.

Az 1999-es üzenetek „Q” címmel könyvformában is megjelentek (Barasits Zsuzsanna: Q, Dee-Sign Kiadó, Budapest, 2002.). A későbbi üzenetekben ezt a könyvet úgy említik, amelyben leginkább benne vannak a szellemi tanítások, illetve, amely áttekintő jellegű. A könyv eredeti tördelésében előfordulhatnak hibák, azaz néha egybe vagy külön kell írni a szavakat, illetve lehetséges, hogy a sorokat másképp kell felbontani.

A szövegek több szempontból is rendkívül érdekesek. Egyrészt a sajátos nyelvezetük, képiségük, valamint a rendkívül bonyolult, emberi intelligencia által (szerintem) összeállíthatatlan versformák miatt. Másrészt, a szövegek, egy, a képzeteken túli látásmódot mutatnak, ahol minden valóságában, „színről színre” jelenik meg, mintha egy éles kard szétválasztaná mindazt, ami igaz és valós, attól, amit csak hiszünk annak. Mivel a verseket szellemi minőségek üzenik, ugyancsak érdekes, hogy ebből az égi nézőpontból milyennek látszik a világunk, illetve milyen szellemi történéseket említenek meg. Az üzenetek szerint ezeknek a szövegeknek az olvasása (melyekhez nem is kell mindent megérteni) pozitív módon át tudja hangolni a tudatot egy „tisztábban látásra”, egy kevésbé kaotikus, rendezettebb, összeszedettebb tudatállapotra. Az üzenetek szerint ezeknek a szövegeknek az ismerete pedig a közeljövőben létkérdés lesz, mivel az emberiség az önpusztítás útjára lépett, így az egyes emberek, de az egész emberiség életlehetősége is bizonytalanná vált.

A web-oldal alapvető célja, hogy a szövegekben keresni lehessen, illetve, hogy a szótár könnyen elérhető legyen.

  • Szavakra tudunk keresni (pl. „tamen”)
  • vagy a „*” jellel szó-részletekre
    • (pl. „tamen*”, amely így a „tameni” szó előfordulását is megtalálja,
    • vagy „*men”, amely a „men” végződésű szavakat gyűjti ki,
    • vagy a „*men*” olyan szavakat keres, amelyben szerepel a „men”).

(Vég Cs.)

q/0.txt · Utolsó módosítás: 2018.10.26 18:04 (külső szerkesztés)
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0